audio partners

Audionom​

Vi samarbetar med audionomer över hela Sverige. Vi har  helhetslösningar för dig som vill ha bra produkter levererade till dina klienter, snabbt och med kvalité. Vi samarbetar med dem största leverantörerna inom branschen.

 Vår vision är att du som audionom snabbt och enkelt ska kunna hitta vad du och dina kunder behöver.

audio partners

Byggt för audionomer

Nu kan du som audionom skapa ett gratis konto här på Audiopartners.se och och enkelt hantera dina beställningar, patienter och statusuppdateringar.

audio partners
Enkel beställningsformulär

Ta hjälp av vårt anpassande formulär online för att beställa hörselinsatser.

Hur kan vi hjälpa dig om audionom?

Nu kan du som audionom skapa ett GRATIS konto här på Audiopartners.se och och enkelt hantera dina beställningar, patienter och statusuppdateringar. Vi har gjort det enkelt för dig genom att digitalisera den traditionella orderformuläret. Vårt system informerar dig när din beställning har tagits emot, blivit behandlad och skickad till dig. Du kan lägga till dina patienter och beställa hörselinsatser och hörselskydd via ett enkelt interface. Du kan dessutom lämna kommentarer, uppdatera bilder och ha direkt kontakt med oss. Så fort något händer blir du uppdaterad via e-post.

Våra leverantörer för audionomer

Är du audionom som vill starta ett samarbete?

Audio Partners grundpelare är att använda bästa material och teknik för att framställa de produkter marknaden efterfrågar, specialanpassade för varje kunds behov.