audio partners

Vem är vi?

Vårt mål

Audio Partners grundpelare är att använda bästa material och teknik för att framställa de produkter marknaden efterfrågar, specialanpassade för varje kunds behov.

Vi tillverkar insatser till hörapparater, hörselskydd för alla yrkeskategorier, simproppar, sovproppar, hörlurar både för privatbruk och professionella för musiker. Ingenting är för komplicerat eller omöjlig för oss. Vad ni än önskar, så framställer vi det på bästa möjliga sätt med den senaste tekniken. 

audio partners

Audio partners

Vi är ett företag under utveckling vilket gör oss till ett självklart val om man söker en leverantör som är seriös i sitt åtagande och leverans.
Eftersom varje fall är unikt och kräver rätt kommunikation mellan oss och audionomer så har vi valt att utveckla ett mer säkert sätt via vår digitala arbetssedlar. Där kan du som kund ange vilka krav du har för utföranden av din beställning, följa och spåra din beställning direkt online på realtid samt se status på beställningen utan att du behöver lägga ner en massa tid i telefon.

Vår vision

Beställ dina förbrukningsmaterial via vår webshop i lugn och ro på jobbet eller hemma och få det du behöver snabbt och enkelt till dig.

Med andra ord har vi gjort det lätt för våra kunder eftersom vi förstår att tiden är dyrbar och kvalitén talar för sig själv bara vi får chansen att visa det vi är bra på.