audio partners

Anpassade efter dina behov

Vi tillverkar hörselinsatser i olika design utförande och material. Våra insatser framställs med hjälp av det senaste inom digital design och 3D print.

Hörselinsats​

Våra hårda material för 3D print har hög transparans och är biokompatibla. För silikon material använder vi oss av silikon med en hårdhet på 40 eller 60 shore i transparant, vit, gul, röd, blå och svart. PU (polyurethane) material är komfortabel att bära, den är hård i rumstemperatur och mjuk när det blir kroppstempererad.

Hörselskydd

Våra hörselskyddsserie kan anpassas till olika yrkeskategorier. Med patenterade filtrar kan vi anpassa hörselskydd efter behov. Komforten, valbara filter, passiv medhörning, minskade belastningsskador på nacke med hjälp av låg vikt, ej allergiframkallande, ja listan kan göras lång.

Sovproppar

Oftast förväntar man sig total blockering av ljud men detta är ej möjlig eftersom: En säkerhetsfara vid brand om man inte hör brandvarnare. Det är fysisk omöjligt att åstadkomma total blockering av ljud. Total ljud blockering kan leda till överkänslighet mot ljud. Därför sovproppar har bra ljud reducering och inte blockering.

Simproppar

Under barndomen är det vanligt med öroninfektion i samband med bad och simaktiviteter vilket kan leda till allvarliga konsekvenser på hörsel även hos vuxna. Simproppar kan förhindra öroninfektion avsevärt. Kan beställas i olika färger.

Industri

Industriserien är anpassad för tuffa industri och bygg miljöer där man utsätts för höga ljudnivåer. Med 4 olika utbytbara filtar kan ljudet reduceras till behaglig nivå. Gjord av mjuksilikon är hörselskydden kemisk och mekaniskresistenta och komfortabla och biokompatibla. Kan beställas med olika filtar för olika ljudnivåer. Det hårda materialet gör att smuts och fett inte fastnar på hörselskydden och är lätt att rengöra. Kan beställas med olika filtar för olika ljudnivåer.

Motorcykel

Med sin smala och komfortabla design är det idealisk att bäras under hjälm. Den har designats speciellt för att varningssignaler ska kunna höras. Det kan användas för motorcykelåkare eller fyrhjulingsåkare eller liknande aktiviteter.

Jakt

Aktiv filter med automatisk ljudnivådämpning, används vid jakt eller i gruvor och flygplatser där plötsliga ljud förekommer. Ljudnivå reduceras till behaglig hörbar nivå. Är kompatibel med b10/ b15/ b25 samt b30, enkel omplacering genom att ta bort elektroniska delen från insatsen och ersätta den med en ny. Från hörselskydd till hörlurar med bästa ljudkvalité, avlägsna elektroniska filter(shooter)eller filter(orginal hörselskydd)och ersätt den med hörlurar med svarsknapp. Snabbt och enkelt.

Hörlurar

Hörlurar i b.IEM ER serie har hög ljudkvalité och kan beställas som standard hörlurar med tre silikon domer eller med insatser(orginal hörselskydd)för bättre passform och musikupplevelse.

Vet du inte vilket hörselskydd du behöver?

Kontakta oss så berättar vi mer.